Află beneficiile tratamentului facial Venus Legacy

Inovația, evoluția și siguranța sunt doar câteva dintre conceptele care, astăzi, definesc estetica facială, o disciplină în continuă creștere datorită eficacității tratamentelor sale și a rezultatelor bune pe care le oferă. Tehnologia de avangardă pe care se bazează a dus la dezvotarea de noi tehnici care oferă răspunsuri la multe dintre problemele estetice și de sănătate ale oamenilor. Vnus Legacy face parte din această categorie, astfel, în acest context, află beneficiile tratamentului facial Venus Legacy, care a revoluționat și mai mult acest sector având un rol esențial în era frumuseții.

Avem la îndemână un dispozitiv inovator, un sistem non-invaziv de ultimă generație, ce elimină ridurile din zona feței, având rezultate uimitoare în estetica facială. Tratamentul prin Venus Legacy reduce ridurile și strânge pielea lăsată pe zone ale feței, fiind o procedură confortabilă, fără timp de recuperare, potrivită pentru orice tip de ten.

Venus Legacy este unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în eliminarea liniilor fine și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Tratamentul de rejuvenare facială, non-invaziv, îți ajută pielea să reîntinerească, să se tonifieze după doar câteva ședințe.

Află beneficiile tratamentului facial Venus Legacy

Află de ce recomandăm tratamentul facial cu Venus Legacy și care sunt beneficiile acestuia:

Recomandăm Venus Legacy pentru că este răspunsul cel mai bun  la problemele complexe ale pielii tale. Procedură non-invazivă, se potrivește pentru orice tip de piele și nu necesită timp de recuperare. Rezultatele sunt vizibile și remarcabil de eficiente. Considerat lider mondial în rejuvenare facială datorită combinației de tehnologii – Radiofrecvență multipolară, Vacuum și câmpuri electromagnetice pulsate, oferă rezultate deosebite de lifting facial și contur facial, rejuvenare în profunzime a tenului, reduce ridurile, îmbunătățește textura pielii și oferă un aspect sănătos tenului.

Acest procedeu medical non-invaziv este potrivit pentru oricine dorește să etaleze un ten frumos și sănătos în perfectă stare. Peste 95% din cliente s-au declarat mulțumite de rezultatele obținute în urma tratamentului cu Venus Legacy. Este potrivit chiar pentru tipul tău de ten. Mai precis, este potrivit pentru orice fel de piele, neavând efecte adverse sau contraindicații.

Procedura cu Venus Legacy vă oferă cea mai modernă modalitate de a combate ridurile, pielea lăsată și alte semne de îmbătrânire ale feței. Întreg procesul durează aproximativ 30 de minute și poate fi integrat cu ușurință în programul dumneavoastră de zi cu zi, deoarece nu necesită  timp de recuperare după tratament. Rezultatele sunt vizibile după primul tratament și se obțin fără durere sau senzație neplăcută. De fapt, majoritatea clienților noștri compară procedura cu un masaj cald.

Se tratează: zona feței (strânge și ridică pielea, subțiază și conturează pentru o față în formă de V); zona ochilor (eliminarea ridurilor și a cearcănelor); zona gâtului (netezirea liniilor de pe gât, reducerea bărbiei duble).

Iată care sunt beneficiile tratamentului facial Venus Legacy:

  • Rejuvenare în profunzime a tenului, pielea capătă un aspect vizibil mai întinerit;
  • Redă elasticitatea cutanată la nivelul feței și gâtului;
  • Oferă efect de lifting;
  • Redefinește conturul facial;
  • Îmbunătățește calitatea aspectului pielii;
  • Stimulează circulația și producția de colagen natural;
  • Nu necesită timp de recuperare.

Cum funcționează Venus Legacy

Procedurile sunt complet sigure. Venus Legacy foloseste tehnologie medicală de ultimă generație cu mecanisme de măsurare a temperaturii de la nivelul pielii, în timp real, asigurând confortul maxim al pacientului. Avem totuși câteva contraindicații pentru: boli autoimune, răni, plăgi deschise, dereglări ale glandei tiroide.

Calitatea și profesionalismul ne recomandă în fața clienților noștri, folosim echipamente medicale de ultimă generație și îți oferim o primire călduroasă și o echipă pregătită pentru noi provocări.

Indiferent de ceea ce-ți dorești să îmbunătățești la tenul tău, noi avem soluția! Rezervă-ți acum locul la centrul nostru de înfrumusețare și bucură-te de tehnici și tratamente revoluționare, personalizate, în funcție de nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!