Despre noi

Despre noi

INNOVADERM. Din 2008. Inovație pentru corpul tău.

Destinația Preferată pentru Estetică Facială și Remodelare Corporală

În pulsul vibrant al Bucureștiului, pe strada Dâmbovicioarei a Sectorului 2, din zona de nord a capitalei, se desfășoară povestea INNOVADERM - centrul modern estetică și îngrijire personală, unisex. De la debutul nostru în 2008, activăm cu profesionalism și în pas cu standardele definite de industria occidentală a remodelării corporale și esteticii faciale.

Pionierat în Servicii Personalizate și Exclusiviste

La INNOVADERM fiecare tratament este o experiență unică, asortată cu un festin prețios al momentelor de relaxare. De la proceduri de remodelare corporală, care redefinesc siluete și întineresc aspectul fizic, la servicii de estetică facială, unde fiecare zâmbet reîmprospătează frumusețea naturală. Consultațiile pentru pachete personalizate evidențiază și celebrează unicitatea fiecărui client.

Pasiune pentru Frumusețea autentică și Perfecțiunea trupului

INNOVADERM nu este doar un centru de estetică, este locul unde ambițiile se materializează, iar fiecare linie a trupului este sculptată cu precizie, astfel încât imaginea în oglindă să exclame o declarație de excelență. Dotat cu echipamente ultraperformante la nivel mondial în industria medical-estetică (certificări FDA), la INNOVADEM se asigură proceduri inovatoare și tratamente complementare la alt nivel, cu rezultate superioare și de lungă durată.

Odă pentru Frumos și pentru Strălucire fizică

Serviciile noastre unisex se adresează tuturor celor care își doresc nu doar un tratament, ci o transformare. Cuvintele cheie precum “remodelare corporală”, “estetică facială”, “epilare definitivă”, “proceduri complementare”, nu sunt doar termeni de exprimare - sunt promisiuni ale unei experiențe deosebite, cu efecte dintre cele mai pozitive și apreciate în materie de frumusețe și înfrumusețare.

Conectăm Emoția cu Experiența

La INNOVADERM ne conectăm cu fiecare client la un nivel emoțional; înțelegem visele și aspirațiile estetice, ascultăm povești referitoare la modelul preferat și anticipăm chiar și cele mai ambițioase dorințe. Actul dedicat al consilierii personalizate devine o metamorfoză a încrederii și a frumuseții, astfel încât facilităm fiecare năzuință către succes.

Servicii care dau Satisfacție

Argumentăm dedicația noastră pentru frumusețe și excelență prin intermediul miilor de persoane care ne apreciază faptele. Suntem convinși că odată ce veți experimenta serviciile centrului INNOVADERM, acesta va deveni “refugiul” preferat pentru frumusețe autentică. Empatia și atenția pentru fiecare persoană creează o atmosferă de încredere, confort și relaxare.

Călătoria spre cea mai bună versiune a ta începe la INNOVADERM.

Locul unde inovația, priceperea și atenția oferă fiecărei persoane o promisiune îndeplinită.

Fă cunoștință cu INNOVADERM

Serviciile noastre

INNOVADERM este dotat cu echipamente ultraperformante la nivel mondial in industria medical-estetică (certificate FDA)

VELASHAPE III

ELYSION PRO

VENUS LEGACY

NANOPORE MEDIDERMA

LUTRONIC LASE MD

HYDRAFACIAL

CARBON JET

EXCEED – SYNERON

IONOJET WEYERGANS

TATOO STOP

“Cu aproape două decenii de experiență în domeniu, la INNOVADERM infuzăm inovație în fiecare aspect funcțional, de la selecția produselor aplicate, la exploatarea aparaturii de ultimă generație și până la dezvoltarea continuă și eficientizarea procedurilor pentru care ne desăvârșim serviciile zi de zi. Iubim perfecțiunea și rezonăm cu toți cei pasionați de frumusețe și arta păstrării tinereții, la orice vârstă. Centrul tău de “trup și suflet”, INNOVADERM nu este doar un centru de estetică, ci este un simbol al transformării și al frumuseții redefinite, care la fiecare ședință te surprinde nu doar cu o experiență plăcută, ci profund transformatoare. O simbioză de pionierat, viziune și pasiune autentică – ca un tribut dedicat frumuseții.” Cu drag pentru iubitorii de tinerețe și frumos,
Despre noi
Alexia M. H.
Founder & Operational Manager

Centru de estetică facială, remodelare corporală, proceduri inovatoare pentru femei si bărbați.

Proceduri de remodelare corporală.

Epilare Definitivă. Eliminare tatuaje.

Drenaj limfatic.

Slăbire în centimetri, tonifiere, reducerea celulitei, lifting.

Tratamente care elimina aspectul de piele lasata.

Proceduri faciale complexe

Refacerea conturului si eliminare bărbie dubla. Tratare acnee. Tratamente antirid, pori dilatați, pete pigmentare, acnee, ten gras.

Produse premium

care redau tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii. Proceduri unisex.

Despre noi

Frumusețea e despre tine.

Indiferent de sezon, la orice vârstă.

Programează-te acum pentru a începe o călătorie transformațională într-un spațiu unde estetica întâlnește confortul și inovația. INNOVADERM Center, București.

INNOVADERM

Centrul nostru este localizat în Zona Floreasca, în apropiere de Mall Promenada.

Locatie

București, Sector 2
Str. Dâmbovicioarei 3
Zona Floreasca/B.Văcărescu

Program

Luni–Vineri: 08:00-21:00 Sâmbătă: 08:00–14:00

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!