Despre VelaShape III

VelaShape III este, în prezent, recunoscut drept cel mai bun tratament împotriva celulitei, reușind să reducă cu peste 80% aspectul de coajă de portocală. Acest tratament este ideal pentru remodelare corporală și reducerea celulitei cu ajutorul căruia se poate scădea din circumferință cu până la 2 cm încă de la prima ședință, conturând armonios corpul și intervenind acolo unde sportul și dieta nu au dat rezultate.

Cum acționează VelaShape III

Tehnologia VelaShape III combină razele infraroşii, radiofrecvenţa bipolară şi vacuumul pentru încalzirea în profunzime a celulelor grase, a tesutului conjunctiv şi a fibrelor de colagen. Acest mod de încalzire stimulează formarea de noi fibre de colagen şi elastan şi are ca efect reducerea  laxităţii pielii, circumferinţei şi o îmbunătăţire generală a structurii şi texturii pielii.

Despre VelaShape III

Funcțiile VelaShape III

 • Radiofrecvenţa produce un efect termic în interiorul dermului şi determină contractarea fibrelor de colagen şi fomarea altora noi, îmbunătăţind aspectul pielii.
 • Infraroşu îmbunătățește activitatea celulară.
 • Vacuumul acţionează asupra septurilor fibroase, activează circulaţia sanguină, drenează fluidele din vasele de sânge şi ajută la eliminarea acumulatorilor de toxine.
 • Rolele mecanice asigură un masaj blând şi reconfortant pentru pacient
 • În functie de gradul şi tipul celulitei se recomandă un set de cel puțin 4 şedinte, efectuate la un interval de 2 săptămâni

Beneficiile tratamentelor cu VelaShape III

 • Se poate bucura de tratamentele cu VelaShape III oricine dorește îmbunătăţirea aspectului pielii
 • Tratează o gamă variată de celulite printre care celulita moale cu retenție de apă, celulita apărută după sarcină și celulita dureroasă
 • Tratamentele VelaShape III sunt foarte sigure întrucât sunt aprobate FDA şi nu prezintă pericole pentru sănătate
 • Tratamentele pot efectua pe toate culorile pielii, chiar şi pe pielea bronzată
 • Velashape III este recomandat şi ca tratament pre şi post chirurgie estetică (liposucţie)
 • Tratamentele cu VelaShape III sunt o proceduri non-invazive
Despre VelaShape III

Tratamentul anticelulită cu VelaShape III poate fi efectuat pe gât (sub bărbie), brațe, copase, fese și talie. Majoritatea pacientelor descriu tratamentul cu VelaShape III ca pe o încălzire a țesutului în profunzime, parametrii tratamentului fiind ușor ajustabili pentru asigurarea unei experiențe plăcute. Senzația de căldură poate fi resimțită până la câteva ore după încheierea ședinței. Majoritatea pacienţilor descriu senzaţia unui tratament cu VelaShape III ca fiind similar cu un masaj anticelulitic având un plus de căldură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!