Peeling Chimic – Ce este și Când se recomandă?

Cu toții împărtășim același vis atunci când vine vorba de pielea noastră. A avea o piele mai fină și mai omogenă a fost unul dintre cele mai urmărite obiective de frumusețe încă din cele mai vechi timpuri. Avatajul este că astăzi avem tehnici avansate pentru a obține o piele strălucitoare, printre care se numără și Peelingul ChimicCe este și Când se recomandă Peelingul Chimic, aflăm în cele ce urmează.

Ce este Peelingul Chimic?

Peelingul Chimic este o procedură estetică, non-invazivă ce urmărește corectarea unor probleme la nivelul pielii prin îndepărtarea straturilor de celule moarte de la suprafața pielii și stimularea producerii de noi celule.

Acesta presupune aplicarea unor substanțe chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind exfolierea, îndepărtarea celulelor moarte și stimularea procesului natural de regenerare al pielii.

Peelingul Chimic determină netezirea și uniformizarea pielii, fiind un tratament nedureros și cu rezultate vizibile într-un timp scurt.

În funcție de adâncimea straturilor pe care le atinge, există trei tipuri de Peeling Chimic:

Peeling Chimic superficial – îndepărtează cel mai superficial strat al pielii, epiderma, tratând ridurile fine, urmele de acnee și unifiacarea tonusului pielii. În aceste cazuri, pielea își revine într-un timp scurt. Tratamentul este utilizat pentru a îmbunătăți aspectul tenului aspru, precum și pentru a oferi un aspect mai tânăr feței, gâtului, sau mâinilor. Din acest motiv, acest tip de peeling este folosit pe scară largă pentru un efect de flash atunci când avem un eveniment special. Pielea arată sănătoasă și strălucitoare.

Peeling Chimic mediu – îndepărtează epiderma și o parte a stratului mijlociu al pielii. Cu ajutorul acestuia se corectează petele de pe piele cauzate de procesul de îmbătrânire, liniile fine și ridurile.

Peeling Chimic profund – îndepărtează epiderma și stratul inferior al pielii. Este folosit pentru ameliorarea problemelor mai grave ale pielii. Tehnica presupune utilizarea acidului tricloracetic.

Peeling Chimic – Ce este și Când se recomandă?

Știi de ce recomandăm Peeling Chimic?

Tratamentul facial este non–invaziv, se potrivește pentru orice tip de piele și nu necesită timp de recuperare. În funcție de tipul de afecțiune, rezultatele pot fi vizibile chiar de la prima ședință.

Prin îndepărtarea straturilor superficiale ale pielii, peelingul chimic contribuie la ameliorarea texturii pielii, conferindu-i un aspect mai luminos, mai neted și mai întinerit.

Cu ajutorul acestei proceduri ridurile fine se diminuează, petele maronii se ameliorează și textura pielii se îmbunătățește considerabil.

Care sunt beneficiile unui Peeling Chimic Facial?

Un Peeling Chimic facial dezvăluie o piele mai strălucitoare și mai tânără, prin îndepărtarea straturilor exterioare ale dermei. Ne oferă o mare varietate de beneficii pe piele: ajută la reducerea liniilor fine din jurul gurii, precum și din jurul ochilor. De asemenea, contribuie la tratarea ridurior cauzate de expunerea prelungită la soare sau de îmbătrânire în general. În aceeași măsură, peelingul chimic tratează și semnele cauzate de acnee sau alte cicatrici mici.

Peelingurile chimice sunt o soluție excelentă pentru o varietate de probleme ale pielii. Deci, dacă ești în căutarea unei modalități de a obține o piele mai strălucitoare, mai tânără și fără pete,  acest tratament este răspunsul nevoilor tale.

Ai nevoie totuși de mai multe informații pentru a te decide?

Peeling Chimic – Ce este și Când se recomandă?

Iată câteva beneficii concrete:

  • Îți poți trata problemele tenului precum liniile fine de expresie și ridurile;
  • Îți vei îmbunătății textura pielii;
  • Îi vei reda tenului luminozitatea;
  • Vei stimula metabolismul celular, ajutând vindecarea rănilor de la nivelul pielii;
  • Îi vei conferi tenului tău strălucire și prospețime;
  • Vei observa efectele imediat și nu vei avea nevoie de timp de recuperare;
  • Îți vei stimula procesul natural de refacere a pielii.

Îți dorești o piele mai strălucitoare și mai tânără?

Acum este momentul tău! La Centrul INNOVADERM sunteți pe mâini bune! Specialiștii noștri în îngrijirea pielii vă vor oferi cel mai bun peeling facial pentru a vă îndeplini obiectivele estetice și vom face tot ce putem pentru a vă face să vă simțiți confortabil la fiecare pas.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!