Află totul despre celulită

Celulita este o problemă a țesutului subcutanat care afectează aproape 90% dintre femei. Contrar a ceea ce se crede, nu este întotdeauna asociată cu excesul de greutate, ci poate fi ceva ereditar. De la femeile voluptoase pictate de Botticelli, la modelele complet androgine, corpurile feminine au fost supuse fluctuațiilor modei de-a lungul timpului.

Poate fi frustrant să trăiești într-o perioadă în care trupurile sculptate, șoldurile înguste și picioarele lungi sunt prezentate ca fiind idiale, tocmai având în vedere faptul că majoritatea femeilor nu se potrivesc acestui prototip.

A fi în formă și a duce un stil de viață sănătos este mult mai important decât aspectul fizic, dar dacă celulita te îngrijorează sau te face să te simți inconfortabil cu aspectul tău, lasă-ne să îți dezvăluim câteva aspecte.

Despre celulită

Primul lucru de știut: celulita este total normală, iar femeile de toate dimensiunile și formele o au. Deși multe femei consideră că celulita este o imperfecțiune a corpului, nu a fost întotdeauna privită astfel. A fost descrisă în picturi și sculpturi celebre care definesc forma feminină. Femeile sunt o cutie plină de surprize!

Celulita se definește ca stare fiziologică manifestată prin depuneri neuniforme de țesut adipos (grasime) sub piele. Din punct de vedere medical, reprezintă un proces degenerativ al celulelor subcutanate care se manifestă prin rețineri de lichid la nivelul țesutului însoțite de o circulație slabă a sângelui și un nivel scăzut de oxigenare locală. Pe scurt, celulita este o afecțiune a pielii foarte frecventă și inofensivă, care se caracterizează prin apariția de gropițe în jurul coapselor, feselor și altor zone ale corpului în care există acumulări de grăsime.

Află totul despre celulită

Tipuri de celulită

Celulita adipoasă se instalează de obicei pe coapse și pe fese și conferă un aspect neuniform al pielii. Pentru a scăpa de celulita adipoasă trebuie mai întâi să abordezi o altă problemă, și anume grăsimea localizată. De asemenea, poate fi un semn de lipsă a unei alimentații hrănitoare.

Celulita apoasă este mai moale și este cauzată de retenția de lichide, problemă care se poate elimina prin exerciții fizice ușoare și evitarea alimentelor sărate. Acest tip de celulită afectează femeile slabe, cele cu dezechilibre hormonale și cele cu o circulație sangvină sau limfatică proastă.

Celulita fibroasă este dură, compactă și se instalează adânc în celulele grase; este cel mai greu de tratat și răspunde bine la tratamente precum VelaShape III și Criolipoliza CoolTech.

Odată instalată, celulita pare de neînvins, dar de fapt lucrurile nu stau chiar așa. Totul poate fi vindecat și remediat atât timp cât suntem dispuși să investim timp și răbdare în întregul proces.

Pentru rezultate rapide recomandăm terapia VelaShape III. Un tratament non-invaziv, eficient, comfortabil, cu rezultate vizibile imediat, recomandat pentru tonifiere, eliminarea celulitei și a aspectului inestetic de “coajă de portocală”.

VelaShape III constă din radiofrecvență, lumină în infraroșu, aspirație în vid și masaj mecanic. Lumina în infraroșu și energiile de radiofrecvență se încălzesc cu țesut dermic și hipodermic de precizie în zona de tratament. Acest lucru stimulează metabolismul celulelor adipoase și reduce numărul acestora. În acest fel reduce celulita, conturează armonios corpul și intervine acolo unde sportul și dieta nu au dat rezultate.

De asemenea, pe lângă cremele și loțiunile anticelulitice se numără și criolipoliza, care este în prezent cea mai eficientă metodă non-chirurgicală la nivel mondial de eliminare a grăsimilor.

Tratamentul cu criolipoliză CoolTech permite reducerea grăsimii subcutanate în anumite zone ale corpului prin tehnologia de răcire controlată.CoolTech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității celulelor grase la schimbările de temperatură în care țesutul adiapos congelat provoacă o moarte controlată a celulelor. Tehnologia îngheață celulele de grăsime, astfel încât corpul tău începe un proces natural pentru a le elimina. Astfel, îți permite să-ți remodelezi corpul așa cum îți dorești.

Află totul despre celulită

Celulita este o afecțiune care poate fi tratată la timp, eficient și rapid, iar tratamentele doar conturează frumusețea ta naturală. La tine e cheia! ,,No orange”, e timpul să dai startul unei curse spre frumusețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!