Cele mai căutate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală

Dacă ești fan al îngrijirii pielii cu siguranță ai auzit despre tratamentele de estetică facială și corporală non-invazive. Aceasta este o tendință relativ nouă în lumea frumuseții și sănătății despre care trebuie să știi dacă înțelegi importanța îngrijirii pielii tale. Tendință pe care o observăm de luni de zile și care cu siguranță va continua pe tot parcursul anului 2022. Care sunt cele mai căutate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală din această perioadă și tot ce trebuie să știi despre acestea, vei afla în cele ce urmează.

Apariția aparatelor estetice faciale și corporale nu este legată doar de avansarea tehnologiei, ci și de extinderea mișcării care promovează starea de bine. Conceptul de imagine personală a evoluat și este acum legat de îmbunătățirea sănătății, precum și de bunăstarea personală și emoțională. Prin urmare, astăzi mai mult ca niciodată, este important să arăți bine pentru a te simți bine!

            Obiectivul aparatelor estetice mizează pe îmbunătățirea aspectului pacientului și pe rezultate spectaculoase și armonioase fără a fi nevoie de clasicul bisturiu.

La fel ca orice tehnologie, acestea sunt supuse unei inovații constante din partea specialiștilor în frumusețe, tocmai pentru a  avea rezultate din ce în ce mai bune și pentru a optimiza aplicarea acestora.

Care sunt beneficiile aparatelor estetice în comparație cu tratamentele și procedurile chirurgicale tradiționale? Pe scurt, tratamentele non-invazive sunt sigure, rapide și eficiente.
Totuși, este de menționat că efectele prelungite ale acestor tratamente estetice depind și de obiceiurile sănătoase, precum o alimentație bună, consumul frecvent de apă și un program de somn adecvat.

Este timpul pentru o piele strălucitoare!

Cele mai căutate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală

Îți recomandăm cele mai solicitate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală din această perioadă. E timpul să ai grijă de tine și cu aceste tratamente o poți face!

Cel mai bun mod de a ne asigura și de a ne spori frumusețea feței noastre este prin îngrijirea pielii. Cum? Cu ajutorul LaseMD, un program inteligent de întinerire a pielii care maximizează absorbția compușilor revitalizanți, fiind o procedură unde tehnologia laser este îmbinată cu avantajele cosmeceuticelor, lucru ce poate obține rezultate de excepție fără a cauza disconfort în viața de zi cu zi.
LaseMD este un aparat cu thulium destinat livrării cosmeceuticelor în dermul profund, cu scopul abordării minim invazive a unei game largi de indicații și probleme ale tenului si pielii. Astfel, funcționează prin îmbinarea a două tehnologii esențiale: thulium de 1927 nm și gama de cosmeceutice. Acesta folosește energia laserului pentru a crea microcanale în piele prin care își lucrează efectele. Folosind tehnologia de 1927nm, structura celulară a stratum corneum rămâne intactă în momentul realizării microcanalelor din epiderm în derm, lucru extrem de important pentru livrarea cu succes a anumitor molecule în derm, ce ajută la îmbunătățirea stării generale de sănătate și a calității pielii la nivel celular.

Cele mai căutate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală

Una dintre cele mai recente practici premium de îngrijire a pielii este reprezentată de Microneedling. Tratamentul facial Microneedling este o procedură de rejuvenare-regenerare a pielii, minim invazivă care folosește un „pen” specializat echipat cu ace minuscule prin care se fac mici răni perforate pe dermul superior al pielii. Pe măsură ce pielea se vindecă, zona are un flux sanguin mai mare. Cunoscut și ca terapie de inducție a colagenului, Microneedling-ul poate ajuta la încurajarea unor niveluri mai ridicate de colagen în piele pentru rezultate treptate și de lungă durată.

Această procedură este răspândită la nivelul tuturor centrelor din lume, având rezultate foarte rapide, cu un timp de recuperare imediat. Procesul constă în ace mici care pătrund în straturile exterioare ale pielii pentru a genera micro-canale. Acest lucru stimulează pielea să producă colagen și elastină, rezultând o piele mai puternică și mai strălucitoare.În medie, procedurile durează aproximativ 30 de minute. Numărul de ședințe individuale variază în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului. De regulă, procedura se repetă de 3-6 ori la intervale de 4-6 săptămâni pentru a oferi pacientului rezultate maxime.

Nici HydraFacial nu trebuie omis de pe lista celor mai căutate proceduri estetice fiind singura procedură non-invazivă de rejuvenare a tenului care poate fi efectuată pe toate tipurile de piele și nu necesită timp de recuperare. HydraFacial are la bază o tehnologie americană, îndelung premiată pentru eficiență întrucât a revoluționat tratamentele de curățare facială. Foarte rapid, oferă pielii toată atenția de care are nevoie în mai puțin de o oră, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat încântător. Cu ajutorul aparatului de tratament HydraFacial se corectează liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă.

Cele mai căutate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală

Nu doar fața, ci și corpul este protagonistul în tratamentele non-invazive care vor triumfa în 2022. Eliminarea grăsimilor în unele zone localizate este visul multor femei Și în acest caz, uneori dietele sau exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a arde această grăsime care se acumulează în abdomen, în multe dintre cazuri.. Ceea ce recomandăm noi este un program de alimentație sănătoasă și exerciții fizice îmbinate cu cu anumitele tratamente corporale specifice non-invazive. Vă exemplificăm care sunt acestea:

Cele mai inovatoare progrese vin din partea VelaShape III: un tratament etalon de remodelare corporală și reducerea celulitei, unic, cu acțiune imediată, confortabil, terapeutic și eficient pentru a contura corpul dorit într-un timp record.

VelaShape III este o tehnologie de ultimă oră împotriva flacidității, celulitei și eliminării grăsimilor localizate. Ne permite să obținem un corp conturat și tonifiat fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Este un tratament nedureros, ideal pentru tratarea celor mai complicate și problematice zone în ceea ce privește anatomia noastră, cum ar fi abdomenul și coapsele. Tratamentul este sigur și eficient pentru toate tipurile și tonurile de piele, iar marea majoritate consideră tratamentul cu VelaShape III extrem de confortabil și îl resimt la fel ca pe un masaj cald, tocmai datorită faptului că parametrii tratamentului sunt ajustați pentru fiecare persoană în parte, astfel încât să asigure o experiență plăcută.În doar câteva minute pe sesiune, cu această tehnică inovatoare se poate scădea din circumferință până la 2 cm încă de la prima ședință, astfel îți vei recăpăta silueta și te vei simți din nou confortabil cu corpul tău.

De asemenea, printre cele mai avansate tehnologii se numără și Venus Legacy, un dispozitiv de ultimă generație care utilizează Radiofrecvența Multipolară și Câmpurile Electromagnetice Pulsate pentru a stimula încălzirea în profunzime a țesutului. Acest proces ajută la regenerarea fibrelor de colagen și elastină, naturale pielii, dar și la micșorarea volumului celulelor grase. În același timp, un vacuum pulsat (VariPulse) atrage delicat în aplicator țesutul, făcând tratamentul mai confortabil și permițând energiei să circule în profunzime. Rezultatul constă într-un corp remodelat și redefinit și o piele mai fermă, fără celulită și riduri.

Tratamentele de estetică facială și remodelare corporală la standarde profesionale nu numai că  ajută la îmbunătățirea sănătății, ci și la respectul de sine. Amintește-ți că cel mai important lucru este să te simți bine și împlinită cu tine însuți. Prevenirea și consecvența sunt cheia și nu există un moment mai bun decât acum pentru a începe să ai grijă de tine!

One comment on “Cele mai căutate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală

  • Voiculescu Margareta

    9 mai 2022 - 15:53

    As dori sa știu unde aveți sediul? Dacă se face o consultație ln prealabil? Consultația este gratuit sau plătită?

    Reply to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!