De ce este important să faci un tratament cosmetic profesional lunar

Cine nu adoră tratamentele cosmetice? Te bucuri de câteva momente de răsfăț doar pentru tine, în care te relaxezi și uiți de griji, iar tenul tău primește atenția de care are nevoie pentru a străluci în totalitate. Și totusi, câteodată se întâmplă să treacă luni bune până să ajungi din nou la salon. De ce este indicat un tratament cosmetic profesional lunar? Răspunsul îl primim în cele ce urmează.

Tinerețe fără bătrânețe? Încă nu s-a descoperit elixirul care să ne scape de micile imperfecțiuni, însă tratamentele estetice au evoluat în prezent mult, iar principiile active și ingredientele utilizate sunt selectate cu grijă și rigoare, tocmai pentru a obține rezultate excelente.

Tratamente faciale

Fii controlat de propria ta fericire! Tratamentele faciale sunt unice, fiind în același timp personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui tip de ten.

Secretul tenului care radiază de frumusețe și tinerețe ține de regularitatea frecventării saloanelor de înfrumusețare. La fel ca orice parte a regimului de îngrijire a pielii, tratamentul facial este cu adevărat eficient atunci când se face în mod constant și regulat. O dată pe lună este intervalul de timp ideal, deoarece ciclul nostru de rotire a celulelor pielii este de 28 de zile.

Există numeroase avantaje ale tratamentelor cosmetice lunare, atât externe, cât și interne. Aceste proceduri pot fi vizate pentru ameliorarea, îmbunătățirea și prevenirea problemelor comune ale pielii.

Pielea ta face lucruri diferite în funcție de sezon și în funcție de stilul de viață, deci efectuarea unui check-in lunar cu un profesionist te asigură să pimești cel mai bun tratament.

Fie că este vorba despre un ten gras, uscat sau mixt, tratamentul facial lunar poate îmbunătăți pielea și poate menține rezultatele obținute în urma altor mijloace. Primirea lor lunară asigură faptul că pielea ta va fi sănătoasă pentru anii următori, nu doar pentru o zi.

De ce este important să faci un tratament cosmetic profesional lunar

Tratamentul HydraFacial

Un tratament facial este cel mai popular mod de a îmbunătăți pielea fără intervenție chirurgicală, astfel încât numim tratamentele faciale „relaxare cu beneficii”. Cine nu și-ar dori în același timp ameliorarea stresului și o piele strălucitoare? Cu HydraFacial s-a revoluționat tratamentele de curățare facială. Foarte rapid, oferă pielii toată atenția de care are nevoie în mai puțin de o oră, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat încântător. Cu ajutorul aparatului de tratament HydraFacial se corectează liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă.

Peelingul Chimic Filorga

Este o metodă de înlăturare a straturilor superficiale ale pielii ce are ca rezultat împrospătarea și revitalizarea cutanată pe masură ce pielea se vindecă și se crează un nou strat superior.

În aceeași măsură, tenul are nevoie de hidratare permanentă, astfel încât, Intraceuticals este soluția ideală pentru un ten hidratat, strălucitor, fără coșuri cu aspect mereu tânăr și fresh. Această procedură contribuie la menținerea sănătății pielii și reducerea ridurilor prin combinarea acidului hialuronic cu extracte de aloe vera, ceai verde și vitaminele A, C și E, dovedindu-se cel mai eficient tratament de hidratare.

Știi că există sute de puncte de presiune diferite în fața ta?  Da, așa este.

De ce este important să faci un tratament cosmetic profesional lunar

Când primești un tratament facial regulat, aceste puncte de presiune sunt masate, ajutând la atenuarea stresului și anxietății pe care le-ai putea întâmpina. Nu numai că vei avea o piele mai curată și mai sănătoasă, dar te vei simți întinerit, răcorit, relaxat și gata să faci față oricărui program. Când arăți bine, te simți bine-este atât de simplu!

Pielea are memorie și este înțeleaptă, așa că cere tot ce are nevoie constant. Programează chiar acum momentul tău lunar de sănătate și relaxare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!