Un nou început de an pentru o experiență grozavă! Descoperă tratamentele faciale recomandate de INNOVADERM!

Din pasiune pentru frumusețe, INNOVADERM Skin & Laser Center oferă o gama variata de tratamente faciale la standarde profesionale. Centrul  noastru este suma anilor de experiență și o dăruire absolută pentru frumusețe, o filozofie de lucru bazată pe personalizarea tratamentelor și aplicarea celor mai avangardiste tehnici. Satisfacția și loializarea clienților este cheia succesului nostru. Cel mai bun mod de a-ți oferi ceea ce ai nevoie fără a-ți invada structura facială și corporală, reflectând naturalețea în schimbări. Începe noul an cu o experiență grozavă !Vino și descoperă tratamentele faciale recomandate de SlimSpa!

Recuperează-ți tinerețea pierdută a feței, respectându-i în orice moment armonia și frumusețea naturală. A sosit anul nou și odată cu el și lista tipică de rezoluții de a avea grijă de piele în următoarele douăsprezece luni. Ascunderea imperfecțiunilor, mascarea ridurilor, îndepărtarea petelor sau creșterea luminozității feței sunt doar câteva dintre cele mai comune urări de frumusețe din acest decalog al bunelor intenții.

Tratamente faciale pentru un ten de invidiat

Oamenii apelează din ce în ce mai mult la tratamente estetice, pentru a arăta mai bine, dat fiind faptul că trăim într-o societate în care imaginea pe care o proiectăm este de o importanță vitală. Creșterea și ascensiunea medicinei estetice este de așa natură încât, în consecință, numărul procedurilor cosmetice și estetice a crescut dramatic în ultimii ani.

Există multe proceduri și tratamente, iar progresele în tehnologie și cercetare continuă să evolueze, însă componenta emoțională este esențială pentru a înțelege această ramură foarte specifică a medicinei estetice. Un tratament facial este cel mai popular mod de a îmbunătăți pielea fără intervenție chirurgicală, astfel încât numim tratamentele faciale „relaxare cu beneficii”. Cu HydraFacial s-a revoluționat tratamentele de curățare facială, fiind numărul 1 în tratamentele faciale non-invaziv. Este un sistem de întinerire facială potrivit atât bărbaților, cât și femeilor, și este la mare căutare datorită multiplelor sale beneficii imediate și absenței efectelor secundare asupra sănătății pielii. Și este că printr-o singură ședința se poate obține o piele curată, tonifiata, suculentă și hidratata,oferind în același timp o experiență absolut plăcută, fără dureri sau înțepături.

Foarte rapid, oferă pielii toată atenția de care are nevoie în mai puțin de o oră, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți pentru un rezultat încântător. Acest proces unic ajută la îmbunătățirea aspectului diferitelor probleme ale pielii, inclusiv liniile fine și ridurile, fermitatea, textura și congestia porilor. Indicat pentru toate tipurile de piele, acest tratament de întinerire este blând, non-invaziv și eficient imediat. Pielea se va simți mai moale, mai netedă și mai hidratată ca urmare a acizilor de exfoliere și a ingredientelor hidratante utilizate. De asemenea, puteți observa o ușoară reducere a volumului din cauza drenajului limfatic. Utilizarea serurilor bogate în nutrienți poate, de asemenea, să umple temporar liniile fine și ridurile, atenuându-le aspectul. Ceea ce deosebește HydraFacial de alte echipamente similare este sistemul său Vortex-Fusion, prin care, pe de o parte, microparticulele și celulele moarte sunt aspirate din stratul cornos care opacizează aspectul pielii și, pe de altă parte, se infuzează soluții îmbogățite care conțin diferiți antioxidanți și agenți puternici de hidratare.

INNOVADERM Skin & Laser Center

La INNOVADERM Skin & Laser Center, pariam în continuare pe inovație și noutăți în materie de tratamente și aparate. Ne asigurăm ca grija noastră pentru nevoile tale este sinonimă cu bunăstarea, relaxarea, cu acea stare de bine prin care uiți de stresul de zi cu zi, cu o experiența senzorială de neuitat.  Asul  din mânecă este reprezentat de aparatul LaseMd, un program inteligent de întinerire a pielii care maximizează absorbția compușilor revitalizanți, fiind o procedură unde tehnologia laser este îmbinată cu avantajele cosmeceuticelor, lucru ce poate obține rezultate de excepție fără a cauza disconfort în viața de zi cu zi. LaseMd este un aparat cu laser thulium destinat livrării cosmeceuticelor în dermul profund, cu scopul abordării minim invazive a unei game largi de indicații și probleme ale tenului și pielii.

Un nou început de an pentru o experiență grozavă! Descoperă tratamentele faciale recomandate de INNOVADERM!

Aparatul LaseMD folosește impulsuri cu laser Thulium, special ales pentru absorpția sa moderată în apă, pentru a crea micro-canale în derm. În timpul creației acestor micro-canale, stratum corneum al pielii ramâne intact, condiție obligatorie pentru ca unele produse din cadrul tratamentului să fie livrate în mod corect și să obțină efectul dorit.

Ingredintele active din gama de fiole LaseMd, sub formă de nanoparticule, pătrund adânc în derm prin intermediul micro-canalelor. Mărimea acestora este optimizată la un nivel foarte ridicat de precizie pentru a permite pătrunderea ingredientelor active, reducând în același timp durerea și timpul de recuperare. În funcție de specificul și scopul tratamentului, pe parcursul procedurii se folosește un set special de fiole, fiecare cu indicația sa, pentru a obține un efect benefic asupra pielii. Astfel, aceste fiole corespund fiecărui tip de tratament și cuprind substanțe active care se livrează prin intermediul microcanalelor realizate cu laser.

LaseMD este unic. Sistemul LaseMD aduce noi inovații tehnice, rezolvând astfel neajunsurile altor sisteme de tip CDS, precum rate scăzute de penetrare în derm și palete complexe de produse greu de stocat și folosit. Oferă o terapie inovatoare care este benefică pentru toate tipurile de piele, culoare și vârstă. Poate fi utilizat în siguranță pe orice zona a corpului, fața fiind cea mai frecventă zonă de tratament, urmată de gât, piept, brațe și mâini. LaseMd este capabil să redea aspectul tânăr natural al pielii. Rezultatele fiind vizibile imediat după prima ședință. Pilea este mai moale și mai fină, iar nuanța acesteia este uniformă.

De peste 10 ani oferim calitate și rezultate rapide! Vino în cadrul centrului nostru de estetică facială și bucură-te de cele mai bune și mai inovatoare tratamente, cu scopul de a îmbunătăți aspectul feței tale și de a arăta o piele mai luminoasă, mai tânără și mai fină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!