Despre Microneedling – Frumusețe dincolo de vârstă

Navigarea și înțelegerea lumii în continuă schimbare a îngrijirii pielii poate fi copleșitoare. În timp ce, sfatul expert al unui specialist certificat este întotdeauna cea mai bună alegere, un ghid rapid, pentru definițiile de îngrijire a pielii, vă poate ajuta. Vă prezentăm Microneedling. Acest tratament uimitor poate oferi tenului dumneavoastră o nouă viață prin promovarea celulelor noi ale pielii, reducerea apariției cicatricilor de acnee și a porilor dilatați, stimularea fluxului sanguin și creșterea producției de colagen și elastină în piele – pariem că nu ați găsit încă un alt tratament, care poate face toate acestea, Microneedling garantează frumusețea dincolo vârstă!

Microneedling este una dintre cele mai recente practici premium de îngrijire a pielii, despre care este posibil să fi văzut până acum pe rețelele de socializare, deși tehnica este disponibilă de câțiva ani, se pare că abia acum atrage multă atenție. Numele în sine poate fi destul de alarmant, motiv pentru care mulți dintre clienții noștri se întreabă:

Ce face Microneedling-ul?

Tratamentul facial Microneedling este o procedură de rejuvenare-regenerare a pielii, minim invazivă care folosește un „pen” specializat echipat cu ace minuscule prin care se fac mici răni perforate pe dermul superior al pielii. Pe măsură ce pielea se vindecă, zona are un flux sanguin mai mare. Cunoscut și ca terapie de inducție a colagenului, Microneedling-ul poate ajuta la încurajarea unor niveluri mai ridicate de colagen în piele pentru rezultate treptate și de lungă durată.
Această procedură este răspândită la nivelul tuturor centrelor din lume, având rezultate foarte rapide, cu un timp de recuperare imediat.

Procesul constă în ace mici care pătrund în straturile exterioare ale pielii pentru a genera micro-canale. Acest lucru stimulează pielea să producă colagen și elastină, rezultând o piele mai puternică și mai strălucitoare.

Procedura de Microneedling se realizează cu ajutorul a două dispozitive numite DermaRoller, respectiv DermaPen. Ambele au o gamă largă de aplicații, de la tratarea semnelor de acnee până la reducerea cicatricilor. Deși funcționează în același mod, mecanismele lor sunt diferite.

largi, cum ar fi fața și gâtul pentru a trata ridurile, cicatricile de acnee, cearcănele de sub ochi și alte linii fine. DermaRoller este o alegere excelentă dacă pacientul are nevoie doar de un tratament ușor. Este potrivit pentru riduri ușoare care nu necesită mult produs sau tratament. DermaPen preia beneficiile Dermarolling apoi adaugă progrese suplimentare care îl fac și mai eficient.

Dermaroller este un aparat rotativ cu sute de ace, acționate manual, care stimulează regenerarea țesuturilor, pentru o piele vizibil întinerită și mai fină. Acele medicale dermaroller au 0,5-1,5 mm lungime. În timpul tratamentului, acele străpung stratul cornos și creează micro-canale, fără a deteriora epiderma. Microneedling-ul duce la eliberarea de factori de creștere care stimulează formarea de colagen nou (colagen natural) și elastină în dermul papilar.

Despre Microneedling - Frumusețe dincolo de vârstă

Sistemul de Microneedling de la Dermapen permite inducerea controlată a mecanismelor de auto-reparare a pielii prin crearea de „micro-leziuni” care declanșează răspunsurile naturale de vindecare ale organismului, sporind formarea de colagen și rezultând o piele mai fină, mai sănătoasă și cu un aspect mai tânăr.

După curățarea și pregătirea pielii, stiloul creează micro-canale minuscule, de la 0,5 până la 2,5 mm adâncime, în funcție de zona de piele de tratat și de tipul de problemă estetică ce urmează a fi rezolvată.

În medie, procedurile durează aproximativ 30 de minute. Numărul de ședințe individuale variază în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului. De regulă, procedura se repetă de 3-6 ori la intervale de 4-6 săptămâni pentru a oferi pacientului rezultate maxime.

A obține o piele frumoasă nu este o chestiune de magie; este o chestiune de consecvență și folosirea produselor potrivite. Indiferent dacă doriți să încetiniți îmbătrânirea naturală a pielii, să reduceți erupțiile sau să preveniți ridurile, Microneedling este soluția!

Ce zone pot fi tratate?

  • față;
  • gât;
  • decolteu;
  • alte zone ale corpului cu cicatrici/vergeturi/flaciditate.

Beneficiile procedurii Microneedling:

  • Stimularea producției de colagen;
  • Îmbunătățirea texturii pielii;
  • Reducerea cicatricelor post-acneice;
  • Reducerea cicatricilor post-operatorii;
  • Estomparea ridurilor fine de expresie;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!