Epilare definitivă – Laser Elysion Pro

Conceptul de frumusețe s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, atât de mult încât este timpul să uităm de toate acele metode care ne complică viața și pariază pe confort și eficiență. Epilarea Defnitivă este în prezent în fruntea tratamentelor cosmetice, cu un număr considerabil de tratamente efectuate în ultimul an. Uneori, îndepărtarea părului cu laser este asociată cu eliminarea dureroasă și supărătoare a părului, care provoacă o anumită respingere.

La INNOVADERM avem noul și inovatorul sistem de îndepărtare a părului, Elysion Pro fiind cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului.

Elysion Pro

Știm cu toții. Ritmul vieții este din ce în ce mai accelerat și nu avem tot timpul pe care ne-am dori să ne îngrijim pielea. De aceea căutăm cele mai practice, rapide și eficiente opțiuni, mai ales când vine vorba de epilare. Elysion Pro este tratamentul dumneavoastră împotriva părului nedorit de pe toate părțile corpului.

Aparatul Elysion Pro produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată, astfel în timpul tratamentului, energia fasciculului laser cu diodă pătrunde în piele, încălzind rădăcina părului și distrugându-l permanent. Din acest motiv, Elysion Pro a fost conceput ca o platformă de lucru care permite alegerea lungimilor de undă diferite pe același echipament, oferindu-i cea mai exigentă versatilitate și precizie.

În plus, se poate lucra cu toate fototipurile pielii și toate tipurile de păr, facilitând munca atât în primele sesiuni cu densitate ridicată a părului, cât și în ultimele sesiuni cu păr rezidual, diferențându-se astfel de alte echipamente de pe piață în ceea ce privește tehnologia și rezultatele. Produs de compania spaniolă Cocoon, Elysion Pro face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizand tratamente la cele mai înalte standarde.

Epilare definitivă - Laser Elysion Pro

Este o metodă confortabilă, sigură și de succes. Din prima sesiune se văd rezultatele. Deși, totul depinde de caracteristicile fiecărei persoane. De asemenea, datorită tehnologiei oferite de epilarea cu diodă, durerea dispare în timpul acestui tratament.

Epilarea cu laser necesită mai multe ședințe de tratament din diverse motive. În primul rând, în timpul unui tratament, numai părul aflat în faza de creștere, adică în faza anagenă, poate fi îndepărtat, ca ulterior să se elimine toate celulele germinale de pe păr. Numărul de ședințe va depinde de zona de tratat, de grosimea și culoarea părului, de fototipul pielii și de nevoile specifice ale fiecărui client.

Pe lângă eliminarea părului nedorit, îndepărtarea permanentă a părului are o serie de beneficii suplimentare care permit tratarea unor probleme ale pielii și îmbunătățirea aspectului său.

Metodele tradiționale de îndepărtare a părului, cum ar fi ceara sau bărbierirea cu un aparat de ras  pot provoca leziuni colaterale și pot duce la celebrele și inestetice coșuri, atât de frecvente în axile, inghinală și picioare în lunile de vară. Din punct de vedere tehnic, aceste coșuri se numesc foliculită. Aceasta este o inflamație a foliculului de păr care apare, deoarece părul nu iese corect și continuă să crească sub piele.

Epilare definitivă - Laser Elysion Pro

Așadar, sosirea laserului a dat o soluție la problema recurentă a foliculitei. Principalul avantaj al acestei metode este că vă permite să îndepărtați atât părul care crește și iese normal, cât și cel care este chistic sau cu foliculită, deoarece laserul acționează asupra părului ghidat de culoare, chiar dacă rămâne sub piele. Epilarea cu laser ajută la îmbunătățirea acestei patologii, iar rezultatele se văd deja de la prima ședință. Procedura poate fi completată cu o exfoliere a pielii în timpul dușului.

Ca un beneficiu suplimentar, îndepărtarea permanentă a părului îmbunătățește calitatea pielii. Motivul?

Procedurile cu laser încurajează producerea de colagen și elastină și, prin urmare, întineresc zona în care sunt efectuate. După un tratament cu laser, textura pielii este mai fină și mai flexibilă. Oamenii preferă să investească în epilare profesională din motive estetice și de sănătate, dar, la rândul său, această estetică are și o influență psihologică prin câștigarea încrederii în sine atunci când persoana se simte mai bine cu privire la propria imagine. Alătură-te laserului și uită pentru totdeauna de grija epilării! Spune adio părului în siguranță!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!