Hydrafacial
Hydrafacial

Ce este HydraFacial?

HydraFacial este secretul pentru o piele strălucitoare și tinere. O simbioză perfect echilibrată între tehnologie avansată și îngrijire delicată, HydraFacial promite o piele vizibil îmbunătățită, chiar de la prima ședință.

HydraFacial este ideal pentru oricine dorește să-și îmbunătățească aspectul pielii, indiferent de vârstă, sex, tipul de piele ori sezon. Este o alegere excelentă pentru:

Hydrafacial
Glow & Hydrate
Alege din gama de boostere profesionale exclusiviste pentru un efect de glow-skin imediat.
- hidratare optima profunda
- ten cu extra-luminozitate
- extra protectie cu antioxidanti puternici
Congestion &Acne
Indepartarea stratului de celule moarte, curatarea si boosterele speciale au ca efect:
- mai putine eruptii acneice
- pori curatati si detoxifiati
- accelerarea reinnoirii celularea la suprafata pielii
Pori
Alege boosterele dedicate pentru efecte rapide.
- reinnoire celulala accelerata a suprafetei pielii
- dizolvarea sebumului si detoxifierea porilor
- fermitate si plumping
Antiage & Elasticity
Alege din electia de boostere profesioanale pentru tenul matur.
- ten luminos, cu efect de plumping
- atenuarea liniilor si ridurileor fine
- stimularea regenerarii celulare a apidermei

HydraFacial: Frumusețe, Inovație și Sănătate pentru Pielea Ta

Beneficiile HydraFacial:

Un skin booster foarte puternic care combină nutrienți pentru piele foarte puternici cu compuși pentru hidratare și antioxidanți.
 

Curățare Profundă:

Extrage din profunzime și elimină impuritățile și sebumul acumulat, lasând pielea curată și revigorată.

Exfoliere Delicată:

Îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, dezvăluind un strat nou și luminos.

Hidratare Intensă:

Infuzarea de seruri hidratante asigură o hidratare profundă și de lungă durată.

Protecție Antioxidantă:

Combate efectele nocive ale poluării și stresului oxidativ.

Tratamentul revoluționar care a cucerit lumea beauty.

HydraFacial este secretul pentru o piele strălucitoare și tinere. O simbioză perfect echilibrată între tehnologie avansată și îngrijire delicată, HydraFacial promite o piele vizibil îmbunătățită, chiar de la prima ședință.

HydraFacial este mai mult decât un simplu tratament facial – este o experiență transformațională care curăță profund, hidratează intens și protejează pielea.

Folosind un dispozitiv patentat, tratamentul aplică seruri profesionale, personalizate în funcție de nevoile tale specifice, asigurând rezultate spectaculoase pentru orice tip de piele.

Hydrafacial

Experiența HydraFacial la INNOVADERM:

Vino să experimentezi transformarea HydraFacial la centrul nostru. Profesioniștii InnovaDerm îți vor personaliza un program dedicat nevoilor tale unice, prin care să obții o piele impecabilă, care radiază de sănătate. Rezervă-ți ședința acum și pregătește-te să strălucești cu HydraFacial!

Hydrafacial

Booster - JLO Beauty

JLo Beauty Booster de la HydraFacial este un produs care face parte din gama de produse cosmetice a brandului JLo Beauty, creat de cântăreața și actrița Jennifer Lopez. Acest booster este conceput pentru a fi utilizat în cadrul procedurii HydraFacial, care este o procedură facială non-invazivă ce combină curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protejarea pielii pentru a obține un ten mai luminos, mai uniform și mai sănătos.

Boosterul JLo Beauty conține o formulă specială care include ingrediente active care ajută la hidratarea și revitalizarea pielii, precum și la combaterea semnelor de îmbătrânire. Acesta poate contribui la îmbunătățirea texturii pielii, la diminuarea aspectului ridurilor și la obținerea unui ten mai strălucitor și mai tânăr.

Este important să fie utilizat în cadrul unei proceduri HydraFacial, deoarece este conceput pentru a fi aplicat în combinație cu alte etape ale tratamentului pentru a maximiza beneficiile pentru piele. Înainte de utilizare, este recomandat să consultați un specialist în îngrijirea pielii pentru a determina dacă acest produs este potrivit pentru tipul și nevoile dumneavoastră de piele.

NassifMD Hydraglucan™ Intense Hydration Booster

Acest cocktail patentat de ingrediente, inclusiv acid hialuronic, glucan și betaină, vă va hidrata, repara, întineri și proteja pielea, restabilind în același timp volumul, strălucirea și abordând semnele îmbătrânirii.

BENEFICII:

Hydrafacial
Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!