Întâmpină primăvara FĂRĂ FILTRU cu ajutorul tratamentelor non-invazive

În tendința acestui an, mai mult ca niciodată în lumea frumuseții, este schimbarea concentrației de a folosi tratamente care contează cu adevărat. Mai puțin înseamnă mai mult. Mai inteligent, nu mai greu. Calitate peste cantitate pentru o piele sănătoasă. Această evoluție ne face să facem un pas înainte și să ne schimbăm rutinele de îngrijire a pielii în favoarea unei abordări mai inovatoare. Întâmpină primăvara FĂRĂ FILTRU și captează toate privirile cu un ten impecabil, cu ajutorul tratamentelor non-invazive de ultimă generație!

Dacă-ți dorești un aspect îmbunătățit al tenului tău ai ajuns în locul potrivit! Din pasiune pentru frumusețe, INNOVADERM Spa Skin & Laser Center oferă o gama variata de tratamente faciale la standarde profesionale. Pentru că meriți să fii răsfățată, echipa noastră experimentată de esteticieni certificați este dedicată să te ajute să obțineți o piele vibrantă.

Tratamente Non-Invazive

Primăvara e floare la ureche să recuperezi o piele fără imperfecțiuni, cu ajutorul programului inteligent de întinerire a pielii LaseMD, ce oferă o terapie inovatoare care este benefică pentru toate tipurile de piele, culoare și vârstă. LaseMd este capabil să redea aspectul tânăr natural al pielii. Rezultatele fiind vizibile imediat după prima ședință. Pilea este mai moale și mai fină, iar nuanța acesteia este uniformă. În funcție de specificul și scopul tratamentului, pe parcursul procedurii se folosește un set special de fiole, fiecare cu indicația sa, pentru a obține un efect benefic asupra pielii. Astfel, aceste fiole corespund fiecărui tip de tratament și cuprind substanțe active care se livrează prin intermediul micro-canalelor realizate cu ajutorul laserului. Acestea luptă eficient cu îmbătrânirea prematură, formează un scut împotriva poluanților si stimulează regenerarea celulară.

Pentru a oferi tenului o nouă viață prin promovarea celulelor noi ale pielii, reducerea apariției cicatricilor de acnee și a porilor dilatați, stimularea fluxului sanguin și creșterea producției de colagen și elastină în piele, se recomandă Microneedling. Tratamentul facial Microneedling este o procedură de rejuvenare-regenerare a pielii, minim invazivă care folosește un „pen” specializat echipat cu ace minuscule prin care se fac mici răni perforate pe dermul superior al pielii. Pe măsură ce pielea se vindecă, zona are un flux sanguin mai mare. Cunoscut și ca terapie de inducție a colagenului, Microneedling-ul poate ajuta la încurajarea unor niveluri mai ridicate de colagen în piele pentru rezultate treptate și de lungă durată. Procesul constă în ace mici care pătrund în straturile exterioare ale pielii pentru a genera micro-canale. Acest lucru stimulează pielea să producă colagen și elastină, rezultând o piele mai puternică și mai strălucitoare.

Întâmpină primăvara FĂRĂ FILTRU cu ajutorul tratamentelor non-invazive

Etalarea unui ten frumos și sănătos necesită atenție și îngrijire zilnică.  Dacă te obisnuiești cu îndeplinirea acestor obiceiuri, pielea ta va fi mereu elastică, moale și în perfectă stare. Avem la îndemână un dispozitiv inovator, ce folosește un sistem non-invaziv de ultimă generație, ce elimină ridurile din zona feţei, având rezultate uitmitoare în estetică facială. Tratamentul prin Venus Legacy reduce ridurile și strânge pielea lasată de pe zone ale feței, fiind o procedură confortabilă, fără timp de recuperare, potrivită pentru orice tip de ten. Tehnologia 4D Face disponibilă prin acest aparat poate face față celor mai provocatoare probleme din domeniul esteticii.

Merită absolut timpul și energia pentru a avea grijă de pielea ta zilnic. Sinele tău acum îți va mulțumi.  Sinele tău viitor îți va mulțumi.  Este o victorie a pielii – acum și mai târziu! La INNOVADERM, ne asigurăm ca grija noastră pentru nevoile tale este sinonimă cu bunăstarea, relaxarea, cu acea stare de bine prin care uiți de stresul de zi cu zi, cu o experiență senzorială de neuitat. Te așteptăm să  ne treci pragul pentru un tratament personalizat în functie de nevoile pielii tale. Garantăm că nu vei regreta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!