Oferă un cadou corpului tău. Uită pentru totdeauna de grija epilării cu Elysion Pro!

La INNOVADERM avem deja totul pregătit pentru Crăciun. Decorul perfect, mediul ideal… și oportunități unice! După acest an dificil, meriți un moment de relaxare și cum grija pentru frmusețe a fost dintotdeauna o preocupare pentru femei, avem deja la dispoziție cel mai nou sistem de epilare, nu doar pentru îngrijirea imaginii tale, ci și pentru relaxarea ta.

Oferă-i un cadou corpului tău și uită de grija epilării cu Elysion Pro, singura tehnologie de pe piață capabilă să îndepărteze părul fin și rezidual datorită lungimilor sale de undă care se adaptează nevoilor unice ale pielii tale.

Acest sfârșit de 2021 poate fi mometul în care spui STOP durerii tehnicilor tradiționale de epilare și mizezi pe epilarea definitivă cu laser care asigură rezultate de durată și practic definitive. În plus, laserul stimulează formarea de colagen în piele, obținând astfel indirect o piele mai moale și mai fină.

Anul acesta, investește în timpul tău!

Produs de compania spaniolă Cocoon, Elysion Pro face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizand tratamente la cele mai înalte standarde. Laserul îmbunătățește, de asemenea, calitatea pielii, prin promovarea dispariției firelor de păr încarnate, a problemelor de foliculită și a iritațiilor cauzate de metodele tradiționale de îndepărtare a părului.

Elysion Pro este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul dioda, ceea ce îl plasează în fruntea sistemelor de îndepărtare a părului cu laser.  Caracteristica sa principală este eficacitatea în tratament și, mai ales, capacitatea sa de a reduce durerea ședințelor de aplicare.Drept urmare, este perfect recomandat pentru toate tipurile de piele și păr.

Uită de părul nedorit!

Elysion Pro este tratamentul împotriva părului nedorit de pe toate părțile corpului. Aparatul Elysion Pro produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată, astfel în timpul tratamentului, energia fasciculului laser cu diodă pătrunde în piele, încălzind rădăcina părului și distrugându-l permanent. Din acest motiv, Elysion Pro a fost conceput ca o platformă de lucru care permite alegerea lungimilor de undă diferite pe același echipament, oferindu-i cea mai exigentă versatilitate și precizie.

În plus, se poate lucra cu toate fototipurile pielii și toate tipurile de păr, facilitând munca atât în primele sesiuni cu densitate ridicată a părului, cât și în ultimele sesiuni cu păr rezidual, diferențându-se astfel de alte echipamente de pe piață în ceea ce privește tehnologia și rezultatele.

Oferă un cadou corpului tău. Uită pentru totdeauna de grija epilării cu Elysion Pro!

Durata unei ședinte de epilare definitiva nu este aceeași pentru toate zonele de pe corp.Cu cât suprafața este mai mare și părul este mai des, cu atît se mărete și durata necesară indepărtării firelor de păr.
De asemenea, numarul de sedințe necesare completării unui tratament diferă și el de la caz la caz. Media de ședinte se încadrează la 6 – 12 ședinte pentru un tratament complet, cu rezultate de până la 95%. Procedurile se efectueaza la un interval de 4 – 8 săptamani în funcție de zona epilată. Acum este momentul ideal pentru a începe epilarea definitivă cu laser! 

De ce să alegi această procedură în sezonul rece? Noi explicăm motivele!

Pentru ca tratamentul să fie cât mai eficient, este important să existe un contrast între păr și piele, încât laserul să poată diferenția bine părul. Astfel, în această perioadă, nu există atât de multă expunere la soare: radiațiile solare pe care le primește pielea noastră sunt mai puține, iar hainele pe care le folosim în acest moment acoperă de obicei cea mai mare parte a corpului nostru, acționând ca o protecție solară.

Tot în această perioadă, având în vedere că pielea transpiră mai puțin fiind expusă la un minim de factori externi, eficiența tratamentului este multiplicată. Prin urmare, dacă apelezi astăzi la Elysion Pro, în vara anului 2022 poți etala o piele perfect catifelată.

A surprinde corpul este ușor!

Elysion Pro este cea mai recentă tehnologie disponibilă în fiecare zi a anului în salonul INNOVADERM. Alege zona pe cere vrei să o tratezi și bucură-te de o piele catifelată tot timpul anului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!