Venus Legacy – Secretul siluetei de vară

Vara este cel mai bun moment al anului pentru a ne bucura de mare, soare, plajă și petreceri, unde căutăm mereu să ne arătăm cea mai bună versiune a noastră. Îți poți imagina atenuarea vizibilă a celulitei și realizarea unei siluete stilizate într-un mod rapid, sigur și eficient? Revoluția în remodelarea corporală, Venus Legacy™ reprezintă secretul siluetei de vară. Un dispozitiv de ultimă generație care utilizează radiofrecvență multipolară și impulsuri electromagnetice pentru a crește în mod natural producția de colagen, astfel încât să puteți arăta exact așa cum vă doriți. Mai mult de atât, este un tratament non-invaziv ce se potrivește pe orice tip de piele și nu necesită timp de recuperare. Promite rezultate uimitoare ce vor face furori în această vară!

Există perioade ale anului în care, dintr-un motiv sau altul, nu ne simțim pe deplin confortabil cu silueta noastră. Până acum am putut lua în considerare doar două modalități de a o remedia: sportul sau intervenția chirurgicală. Desfășurarea unei activități fizice este întotdeauna la îndemâna tuturor, deși este adevărat că uneori este greu să găsești timpul și voința necesare pentru a menține o rutină bună. Pe de altă parte, intervențiile chirurgicale nu sunt la îndemâna oricui și, în același timp, pot impune o nesiguranță dacă tehnicile sau procedurile folosite sunt necunoscute. De-a lungul timpului, medicina estetică a evoluat pentru a oferi soluții non-invazive pentru diferite obiective estetice. Astfel, cele mai inovatoare progrese vin din partea Venus Legacy™, un dispozitiv ce folosește un sistem non-invaziv de ultimă generație ce tratează cele mai dificile zone ale corpului, având rezultate uimitoare în remodelarea corporală.

Remodelarea zonelor corpului cu Venus Legacy

Cu toții cunoaștem rețeta infailibilă de a recăpăta dimensiunea și greutatea înainte de sezonul estival. Venus Legacy™ este recomandat nu numai pentru conturarea corpului, este eficient pentru reducerea celulitei, întărirea pielii fără intervenție chirurgicală, atât pentru bărbați, cât și pentru femei și pentru toate tipurile de piele. Dispune de tehnologie patentată (MP)2, câmpuri electromagnetice pulsate combinate cu radiofrecvență multipolară. Pe de o parte, radiofrecvența multipolară induce procesul de lipoliză care crește odată cu activitatea câmpului electromagnetic, permițând să se vadă rezultate încă de la primele ședințe de tratament.

Pe de altă parte, fiind o radiofrecvență multipolară, permite tratarea pacientului într-un mod sigur și confortabil, deoarece energia este distribuită uniform, evitând punctele fierbinți și eventualele disconfort, atingând temperatura terapeutică. Sistemul său de vid Varipulse™ exercită o aspirație pulsată reglabilă pozitivă și negativă care stimulează drenajul limfatic, circulația sângelui și lipoliza, permițând Venus Legacy™ să fie mai eficient împotriva depozitelor de grăsime localizate și a celulitei.

Venus Legacy - Secretul siluetei de vară
Venus Legacy - Secretul siluetei de vară

Venus Legacy™ – Beneficii

-Remodelarea corpului într-un mod non-invaziv;
-Reduce celulita și contururile și ridică fesele;
-Reduce grăsimea acumulată;
-Reduce volumul și strânge pielea pentru un contur definit pe brațe;
-Conturează și strânge abdomenul, obținând un abdomen plat și definit;
-Reduce volumul și celulita pentru o piele mai fină și picioare mai subțiri;
-Reducerea țesutului adipos localizat;
-Imbunătățirea calității și aspectului pielii.

Știm cât de important este pentru tine să te simți confortabil cu propriul corp, să scapi de acei centimetri în plus și să obții silueta dorită, de aceea avem cel mai revoluționar și eficient sistem de radiofrecvență pentru a reduce grăsimea localizată și în același timp a îmbunătăți flaciditatea și a strânge pielea în aceeași ședință, pe lângă regenerarea țesuturilor grație câmpurilor magnetice pulsate.

Rezervă-ți acum programarea la centrul nostru de înfrumusețare și bucură-te de un tratament revoluționar care te va ajuta să elimini grăsimea corporală fără intervenție chirurgicală. Îți oferim o primire călduroasă și o echipă motivată, gata să îți ofere produse și servicii de calitate.

One comment on “Venus Legacy – Secretul siluetei de vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!