Tratamente Faciale

Importanța consilierii personalizate. Află ce tratament facial se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Tratamentele faciale sunt cele mai la îndemână și relaxante. Acestea mențin pielea sănătoasă și radiantă, însă cum nu există același tip de piele pentru toată lumea, nu există nici o fomulă unică pentru a trata diferitele probleme ale tenului. La INNOVADERM suntem conștienți de această realitate, motiv pentru care tratamentele noastre sunt total personalizate, obținând astfel cele mai bune rezultateAflă și tu ce tratament facial se potrivește cel mai bine nevoilor tale și de ce este importantă o consiliere personalizată înaintea unei astfel de proceduri.

Un tratament facial este un concept care cuprinde multe moduri de a avea grijă de pielea tenului nostru, iar beneficiile nu întârzie să apară. Ne ajută să combatem, printre altele, îmbătrânirea pielii, ridurile, petele, acneea, punctele negre, impuritățile sau pielea reactivă.

La INNOVADERM căutăm să implementăm proceduri care să ajute la minimizarea modificărilor care apar în organismul nostru din cauza trecerii timpului și care vor fi, de asemenea, benefice pentru bunăstare și sănătate în general.

Acest studiu anterior al fiecărui caz în parte ne permite să realizăm tratamente faciale personalizate pentru a obține cele mai bune rezultate. În cadrul centrului nostru printre cele mai remarcabile tratamente de estetică faciale se numeră și:

Hydrafacial

Aparatul HydraFacial reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.

Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică, oferindu-vă o nouă experiență în ceea ce înseamnă curățarea tenului.

HydraFacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.

Importanța consilierii personalizate. Află ce tratament facial se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

De ce recomandăm Hydrafacial?

Tratamentul oferă rezultate instant, fără a leza țesuturile. Este o procedură simplă, rapidă și relaxantă, care lasă tenul curat și sănătos. Efectul tratamentului se menține pe mai multe zile, iar pe măsură ce îl repetați, rezultatele vor fi și mai impresionante.

La finalul ședinței, vei observa reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, precum și o piele mai fină la atingere. Nici urmă de roseață sau iritații!

Peeling Chimic?

Peeling-ul chimic este o procedură estetică, non-invazivă ce urmărește corectarea unor probleme de la nivelul pielii prin îndepărtarea straturilor de celule moarte de la suprafața pielii și stimularea producerii de noi celule.

Acesta presupune aplicarea unor substanțe chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind exfolierea, îndepărtarea celulelor moarte și stimularea procesului natural de regenerare al pielii.

Peeling-ul chimic determină netezirea și uniformizarea pielii, fiind un tratament nedureros și cu rezultate vizibile într-un timp scurt.

Importanța consilierii personalizate. Află ce tratament facial se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

De ce recomandăm Peeling Chimic?

Tratamentul facial este non–invaziv, se potrivește pentru orice tip de piele și nu necesită timp de  recuperare. În funcție de tipul de afecțiune, rezultatele pot fi vizibile chiar de la prima ședință.

Prin îndepărtarea straturilor superficiale ale pielii, peelingul chimic contribuie la ameliorarea texturii pielii, conferindu-i un aspect mai luminos, mai neted și mai întinerit.

Iono Jet

Dacă ești o persoană ce acordă atenție deosebită tenului, este mereu în căutarea noilor tehnologii inovatoare, atunci Tratamentul Iono Jet este pentru tine!

Oferă-i tenului tău o hidratare în profunzime cu un efect de netezare. Vei observa imediat cum pielea își recapătă luminozitatea și elasticitatea.

De ce recomandăm Iono Jet?

Tratamentul oferă rezultate instant, fără a leza țesuturile. Este o procedură simplă, rapidă și relaxantă, care lasă tenul curat, sănătos și hidratat.

Intinerire piele tratament

Este potrivit chiar pentru tipul tău de ten! Tratamentul Iono Jet este se utilizează pe bază de seruri speciale, peptide, vitamine, celule stem și substanțe active pe bază de plante. Indiferent de ceea ce-ți dorești, în centrul nostru găsim soluția perfectă!

Substanțele ce pătrund adânc la nivelul pielii tale te vor ajuta să ai o piele mai luminoasă, netedă, curată și vitaminizată. Efectele vor fi de lungă durată iar timpul de recuperare este instant.

LaseMD

LaseMD este cel mai nou aparat de estetică facială ce te ajută să îți recapeți aspectul tânăr al pielii tale din zona feței și a gâtului. LaseMD folosește propria linie de produse cosmeceutice (Fiole LaseMD) care ajută la îmbunătățirea aspectului general al pielii în funcție de nevoile tale.

De ce recomandăm LaseMD?

Deoarece oferă o terapie inovatoare care este benefică pentru toate tipurile de piele, culoare și vârstă. Este complet personalizabil, astfel încât să puteți beneficia de tratamentul perfect pentru dumneavoastră.

Importanța consilierii personalizate. Află ce tratament facial se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Poate fi utilizat în siguranță pe orice zonă a corpului, fața fiind cea mai frecventă zonă de tratament, urmată de gât, piept, brațe și mâini. LaseMd este capabil să redea aspectul tânăr natural al pielii. Rezultatele fiind vizibile imediat după prima ședință.

Venus Legacy

Avem la îndemână un dispozitiv inovator, un sistem non-invaziv de ultimă generație, ce elimină ridurile din zona feţei, având rezultate uitmitoare în estetică facială. Tratamentul prin Venus Legacy reduce ridurile și strânge pielea lăsată de pe zone ale feței, fiind o procedură confortabilă, fără timp de recuperare, potrivită pentru orice tip de ten.

De ce recomandăm Tratamentul Venus Legacy de Rejuvenarea Facială?

Acest tratamentul este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale pielii tale.

Importanța consilierii personalizate. Află ce tratament facial se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Procedură non-invazivă, se potrivește pentru orice tip de piele și nu necesită timp de recuperare. Venus Legacy este tramentul considerat lider mondial în rejuvenare facială datorită combinației de tehnologii – Radiofrecvență multipolară, Vacuum și câmpuri electromagnetice pulsate.

Oferă rezultate deosebite de lifting facial și contur facial, rejuvenare în profunzime a tenului, reduce ridurile, îmbunătățește textura pielii și oferă un aspect sănatos tenului.

Efectuarea unei bune aprecieri a pielii este baza succesului, astfel încat un tratament profesional să fie benefic si satisfăcător.

Cu sfaturi si tratamente adecvate se obtine o noua imagine care oferă armonie feței. Fiecare tratament este personalizat și începe să fie conceput cu un studiu morfologic și de personalitate facial și, bineînțeles, ascultarea cu atenție a dorințelor clientului, mereu cu scopul de a pune în valoare tinerețea și frumusețea feței acestuia.

Pariem pe tratamente minim invazive, iar scopul nostru este ca fiecare persoană care are încredere în noi să părăsească centrul nostru fiind cea mai bună versiune a sa.

La Centrul INNOVADERM se folosesc doar trtamente cu rezultate dovedite științific care și-au demonstrat siguranța și fiabilitatea în timp. Rezultatele sunt întotdeauna orientate către siguranța totală a clientului, confort și naturalețe.

Fața este cartea noastră de vizită! Trebuie să avem grijă de ea astfel încât să arate tânără, strălucitoare și fericită. La INNOVADERM găsiți tratamentul de care aveți nevoie pentru a avea grijă de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Newsletter

Abonare

Abonează-te la newsletter pentru a fi printre primii care află despre promoțiile noastre.

Înapoi
WhatsApp
Email
Suna-ne!